Wijk bij Duurstede, 3 juni 2021. Hi Sokkers!! De voorbereidingen voor ons 46e kamp zijn alweer in volle gang en dit jaar zal in het teken staan van het Mac-boek-koekoek-virus. Gedurende de week zullen de kinderen samen met professor Cor Bubbel en zijn vriend Ona uit Woeihan de strijd aangaan met Ed de Hekker om te voorkomen dat hij het computervirus Mac-boek-koekoek in handen krijgt. Dit virus zal namelijk al onze elektronica platleggen waardoor niemand meer gebruik kan maken van mobiele telefoons, spelcomputers etc. Dit zou natuurlijk (vooral voor kinderen) een regelrechte ramp zijn. Het beloofd weer een spannende week te worden.

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn inmiddels van start gegaan en tot 1 juli kunt uw kinderen nog steeds opgegeven. Het SOK kamp is bedoelt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die om wat voor reden dan ook niet op vakantie kunnen. Hierbij kunt u denken aan omstandigheden als beperkte financiële middelen, scheiding, ziekte van een ouder of een verhuizing. Voor de kinderen is een SOK week een onvergetelijke ervaring. Spelletjes doen, meeleven in het toneelspel, zwemmen, nieuwe vrienden maken, kussengevechten in de slaapzaal, de kampleiding nat maken of onder smeren……Gewoon even een onbezorgd kind zijn.

Ermelo

Ook dit jaar vertrekken we weer met een bus naar Ermelo waar de kinderen van maandag 16 augustus t/m zaterdag 21 augustus een fantastische week in een blokhut zullen verblijven. De kosten voor een week SOK kamp bedragen € 50,00 en dat is inclusief zakgeld. Voordat we op kamp gaan, komen wij, de leiding, bij alle kinderen die mee gaan, op huisbezoek om kennis te maken met de kinderen en natuurlijk de ouders. Tijdens deze bezoeken nemen we praktische zaken zoals eventuele allergieën en/of medicijn gebruik door. Er is dan ook tijd om vragen te stellen. Zodoende krijgt u een beetje een idee met wie u uw kinderen een week mee geeft. De leiding van het SOK kamp gaat overigens al jaren mee, gezamenlijk hebben wij meer dan 165 weken kamp erop zitten. Bent u of uw kind enthousiast geworden dat kunt u bellen met Eva Haan: 0655980446. Voor extra informatie kunt u kijken op onze website www.sokkamp.nl of op facebook.com/sokkamp.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha