Cothen, 21 januari 2020. Zaterdag 25 januari houdt muziekvereniging Excelsior wederom haar traditionele winterconcert. Aan dit concert zullen alle geledingen van Excelsior, te weten de twirlers, malletband en fanfare hun medewerking verlenen.

Muzikale leiding

De muzikale leiding van dit concert is in handen van: Herman Wiegers (dirigent fanfare), Sabine van Helden (coach twirlteam). De malletband staat dit jaar voor het eerst onder leiding van Jaap Firet.

Programma

Wij hebben een afwisselend programma voor u samengesteld. Voor de pauze brengen wij diverse arrangementen van klassieke werken. Na de pauze brengt staat in teken van “Legends of Pop.” Uiteraard maken onze twirlers het feest compleet met hun twirlshows. Het jeugdteam mag ook dit jaar weer deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Show Twirl. Deze routine zal natuurlijk ook getoond worden tijdens dit concert. U kunt dit jaar tevens genieten van zangeres Els Firet.

Kom kijken en luisteren

Kom gezellig langs om te kijken en luisteren naar ons concert in sporthal 'De Rijnsloot' Kersenakker 29 in Cothen. De zaal is open vanaf 19:30 uur, aanvang concert 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50 en is voor donateurs vanaf €10,00 gratis. Tijdens het concert houdt Excelsior een verloting. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het instrumentenfonds en de vernieuwing van het logo en outfit. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha