Wijk bij Duurstede, 23 mei 2019. Dat is zeker op Harmonie Concordia van toepassing! Zoals gebruikelijk geeft Harmonie Concordia jaarlijks een groot concert. Afgelopen jaar heeft dat plaatsgevonden op de markt. Nu heeft de vereniging gekozen voor Theater Calypso.

Tijd voor muziek

Op 25 mei is het dan ook weer tijd voor muziek. De aanhef “een nieuwe lente een nieuw geluid” past zeker bij het programma dat concordia dit jaar ten gehore gaat brengen. Afgelopen winter is weer een geheel nieuw repertoire ingestudeerd. Hierbij moeten we vermelden dat Concordia de lat dit jaar ook weer een stukje hoger heeft gelegd. Het programma is veelzijdig, met o.a. jazz (Frank Sinatra medley), Franse chansons (Vive la France) en musical (The Phantom of the Opera). Maar wat dacht u daarnaast van nummers als Une Belle Histoire, Shalom, en Highlights from Ratatouille. Alles bij elkaar een mooie mix voor een een fijne muzikale avond.

Grote stappen

Het orkest staat inmiddels al bijna 4 jaar onder leiding van dirigent Ruud van de Laar. En in deze periode zijn er, zoals gezegd, grote stappen gezet op muzikaal gebied. Vanzelfsprekend kan de vereniging, om de ingeslagen weg te vervolgen, nog enthousiaste leden gebruiken. Niet alleen zijn blazers voor o.a. hoorn, trompet, sax en klarinet welkom, maar ook slagwerkers voor de slagwerkgroep zijn meer dan welkom. Denk hierbij niet alle aan de verschillende type trommels maar ook op andere slagwerkinstrumenten zoals bijvoorbeeld pauken. Voor het concert op 25 mei staat de slagwerkgroep onder leiding van Martin van Werkhoven. Ook zij hebben weer de nodige positieve ontwikkelingen doorgemaakt en leveren geheel eigen wijze een mooie bijdrage aan het concert. Zoals vermeld zal het jaarlijks concert plaatsvinden op 25 mei aanstaande. De locatie waar dit concert door en voor Wijks zal plaatsvinden is theater Calypso. De aanvang is 20.00 uur. (De zaal is natuurlijk al eerder open). De entreeprijs is € 8,00 (Donateurs € 6,00 bij vertoon van de uitnodigingsbrief. Kinderen tot en met twaalf jaar gratis).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha